Ohita ja siirry sisältöön

Tietoja Viruseptin

Flunssaa pystyy pitkälti ehkäisemään käyttämällä hyvää käsihygieniaa ja tervettä järkeä, mutta joskus vastustuskyky voi tarvita vähän ylimääräistä apua, jotta pysyisit terveenä ja pystyisit välttämään flunssan joskus vakavatkin jälkitaudit, varsinkin jos kuulut johonkin riskiryhmään.

Promoted product image

Viruseptin -tuotteet

Viruseptin suu- ja nenäsuihkeella voi ennaltaehkäistä flunssaa ja influenssan kaltaisia oireita tai lievittää niitä, jos on jo ehtinyt sairastua. Kliinisesti todistettu vaikutus. Apteekista ilman reseptiä.

Kliiniset tutkimukset1-5 ovat osoittaneet, että Viruseptin

  • ehkäisee flunssavirusten lisääntymistä ja leviämistä1-5
  • voi vähentää virusten määrää > 90 %
  • lievittää flunssan ja influenssan kaltaisia oireita
  • lyhentää sairastamisaikaa keskimäärin kaksi vuorokautta
  • vähentää uusintainfektioiden riskiä
Viruseptin_instruction_FI_png

Näin Viruseptin vaikuttaa

Virukset pääsevät nopeimmin hyökkäämään elimistöön nenän limakalvon kautta – ainakin flunssaa ja influenssaa aiheuttavat virukset.* Jos limakalvo on esimerkiksi ilmansaasteiden tai ilman kuivuuden takia kuiva tai ärtynyt, virusten on helpompi tarttua limakalvon soluihin. Kun virus on päässyt kiinni soluihin, se voi nopeasti levitä muualle elimistöön, missä se aiheuttaa klassisia flunssan oireita, kuten yskää, kurkkukipua, väsymystä ja nuhaa.

Viruseptin®  Nenäsumute

Viruseptin® Nenäsumutetta voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että hoitona nenän ja nielun virusinfektioissa. Sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille sekä raskaana oleville ja imettäville henkilöille.

Viruseptin®  Suusuihke

Viruseptin® suusuihke muodostaa nielun limakalvolle kosteuttavan suojakalvon ja estää virusten kiinnitymisen limakalvolle sekä auttaa elimistöä puolustautumaan luonnollisesti flunssaviruksilta. Viruseptiniä® voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että hoitona nenän ja nielun virusinfektioissa. Flunssasumutteet ovat laktoosittomia, gluteiinittomia ja sopivat myös vegaaneille.

viruseptin-nenäsumute

Flunssasuihke, johon voit luottaa

Viruseptin on flunssasuihke, jonka teho on osoitettu useissa suurissa ja hyvin kontrolloiduissa tutkimuksissa1–5. Nenäsuihketta koskevissa tutkimuksissa on ollut mukana sekä lapsia että aikuisia, joilla on ollut eri flunssa- ja influenssavirustartuntoja. Yhdessä tutkimuksessa3 runsaat 200 aikuista, joilla oli alkavan flunssan oireita, sai joko Viruseptiniä tai lumelääkettä kolme kertaa päivässä viikon ajan. Viruseptiniä käyttäneet potilaat, joilla oli virusinfektio, paranivat keskimäärin vähän yli kaksi vuorokautta nopeammin kuin lumelääkettä saaneet. Julkaistussa metatutkimuksessa4, johon oli koottu tiedot yli 250:stä rino- tai koronavirustartunnan tai tyypin A influenssavirustartunnan saaneesta aikuisesta ja lapsesta, nenäsuihke lyhensi sairausaikaa kolmella vuorokaudella ja vähensi sairauden uusiutumisriskin kolmasosaan useimpien eri virustyyppien osalta. Toinen kliininen tutkimuson osoittanut, että Viruseptin vähentää virusten määrää nenän limakalvolla yli 90 prosenttia.

Promoted product image

Koko perheen flunssasuihke

Viruseptin sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille sekä raskaana oleville ja imettäville henkilöille. Tuotteet sopivat siis koko perheelle, mutta hygieniasyistä ja tartunnan ehkäisemiseksi joka perheenjäsenellä pitää olla oma suihke.